8 juni 2013

Vädret var alldeles för fint idag

Ja, man kan liksom inte låta bli att njuta. Idag känns det som att jobbet har gått trögt. Känns inte som vi har fått gjort så mycket som vi (läs: jag) hade önskat.

Innertaket kom på plats igår även balken i taket. Blev faktiskt riktigt bra. Öppna spisen är förvisso också på plats igen och det blev jättesnyggt med en glasskiva under kaminen. Skyddar men är samtidigt diskret och man kan fortfarande se det snygga skeppsgolvet.

Vad mer... jo taklister och golvlister är på plats. En ny trappa utanför dubbelterrassdörrarna är på plats. Visserligen är den inte helt färdig men den fungerar. Jag köpte förstås för få brädor:-). Och såklart är den "provisorisk" tills vi fått gjort trädäcket utanför.

Vad återstår då? Jo imorgon får det bli fokus på att få dit fönsterbrädor, smygar och foder. Sedan är det enbart fönsterbläcken på utsidan kvar sedan är vi helt klara. Jonas får nog också ta ett varv till med färg på fönstren.

Känns lite overkligt faktiskt. Det flyter på bra. Sakta men säkert! Och oj vad vi ska njuta. Blir vi helt klara denna helgen så har jag lovat att killarna ska få ta med kompisar upp nästa helg. Då blir det kanske bad i ett fortfarande iskallt hav, Kreativum i Karlshamn och allmänt myspys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar