22 maj 2016

2016 händer det också mycket

Denna vår har vi jobbat vidare med stugan och även om vi har x antal projekt kvar,  så börjar i varje fall jag se slutet.

Taket över uterummet har blivit bytt och nu sitter där ett nytt fint kanaltak på plats. Nya hängrännor ska dit men det får vi ta en annan helg😉.

Vi har även bytt köksluckor i köket och även nya fronter och lådinsatser både i kök och i sovrum. Inga mer kärvande lådor eller situationer där botten börjar lossna och glipa.

Tvättmaskinen gick sönder så nu står det en ny sådan på plats.

När vi drog in fibern så märkte vi att vi inte hade någonstans att göra av routern (vi ville inte skruva upp den på väggen). Därför fick det bli en ny hallmöbel och då passade vi på att köpa en sådan där snygg steghylla. Nu ska vi bara ta hit en massa sommardeckare så vi kan fylla den.

Jonas tyckte även att TVn var för liten så det fick bli en ny sådan också. Inget märkvärdigt men den är kanon. Samtidigt kunde vi ju då förpassas den gamla TVn till gäststugan. Så fort fibern är inkopplad hemma i Malmö så frigörs boxar och programkort även till den. Kommer bli kanon!

Och Jonas han snickrar på. Just nu är det undertaket till det lilla tak vi byggde till framåt som kommer på plats. Blir superfint med infällda spotar.

Nu är det söndag och snart kväll. Ångesten kryper på, det är ju så otroligt skönt här så vi vill ju bara stanna.

Bilder kommer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar